順豐總部大廈丨泛光照明工程

 

地點 LOCATION  /  深圳 SHENZHEN

年份 YEAR  /  2019

建筑設計 ARCHITECTS  /  GMP建筑設計事務所(德國)

建筑師 DESIGNER  /  RALF SIEBER & ANDREAS BRINKMANN

建筑高度 HEIGHT  /  200M

建筑面積 FLOORAGE  /  7.61萬m2

 

本案的照明設計遵循“一切從光開始”的設計理念,延續了建筑的風格與氛圍定位,在結合順豐總部大樓幕墻結構基礎上,以燈光為起點、圍繞中心點展開,散發出瑩瑩點點、皎潔明朗的光芒,同時與建筑體量、室內氛圍極佳地結合在一起,展現迭代美學視像的感官效果。

The lighting design in this case follows the design concept of "everything starts with light". Continued the architectural style and atmosphere positioning, On the basis of combining the curtain wall structure of Shunfeng headquarters building, On the facade, the architectural concept initially incorporated the "crystal cutting surface" as an element into the building. The whole project started with lights, and the central point was unfolded, emitting bright and clear light, showing the sensory effect of iterative aesthetic video, which was perfectly combined with the building volume and indoor atmosphere.

 

圖片賞析
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg



顺发彩票-官网